Om os

Autoriseret psykolog

Simone Restrup Ellegård

Jeg er i øjeblikket på barsel og forventer at vende tilbage til november/december 2023.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns universitet og autoriseret af psykolognævnet.

Autenticitet er en vigtig værdi for mig, og det er derfor også vigtigt for mig, at du først og fremmest oplever mennesket bag psykologtitlen. Jeg vægter medmenneskelighed og ligeværd højt i vores samtaler, og det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg, hørt og set samt fri til at tale i en samtale med mig.

En af de store grunde til, at jeg arbejder som psykolog, er, at jeg har en stærk værdi om, at ingen skal stå alene med svære følelser eller  kriser, når livet rammer. Du fortjener ligesom alle andre at have en ved din side, som går nysgerrigt på opdagelse i, hvordan det er, at være lige netop dig.

Jeg retter mig – i både mit private liv og i mit psykologarbejde – mod en større grad af forbundethed, frihed og oplevelse af mening i livet. 

Sammen kan vi finde frem til dine værdier, og hvordan de i højere grad konkret kan komme til udtryk i det liv, du gerne vil leve.

Når jeg ikke arbejder i vores praksis Kærfri, arbejder jeg som psykolog i AS3, hvor jeg hjælper mennesker med mange forskellige problemstillinger, såsom stress, angst og depression.

Jeg har erfaring inden for individuel terapi, gruppeterapi samt supervision/undervisning. Jeg har tidligere arbejdet med mennesker med forskellige psykiske lidelser i min tid som psykolog på Botilbuddet Skotteruphus og på Kompetencecenter for spiseforstyrrelser. 

Cand.merc.sol og narrativ coach

Jesper Restrup Ellegård

Jeg har en cand.merc i strategi, organisation og ledelse fra CBS, er uddannet narrativ coach og vejleder hos DISPUK og mindfulnessinstruktør hos At Work. Udover denne coachingpraksis, er jeg til daglig leder for en IT-afdeling og er igang med uddanne mig til psykoterapeut på EFT-instituttet.

Min passion ligger hos mennesker – hvordan vi fungerer, hvordan vi udvikler os i den retning, vi ønsker, og hvad der giver os et godt liv. Der er typisk nogle gennemgående brikker, der skal være på plads uanset, hvem vi er, og samtidig er vi alle unikke og har brug for at finde vores unikke vej i livet.

Jeg har selv oplevet, hvor stor en forskel bestemte perspektiver, metoder og øvelser har haft på mit liv – og hvilken forskel det kan gøre at have en personlig støtte i form af en terapeut eller coach.

Jeg ser mange omkring mig, der ikke ved, hvilken forskel disse perspektiver og øvelser kan have på deres liv og mange, der mangler redskaber og retning, når de rammes af livets udfordringer.

Derfor vil jeg gerne dele min viden, erfaring og støtte med dig, der ønsker at få hånd om et bestemt problem, finde retning eller opnå noget i dig selv eller i din omverden, men ikke ved hvordan du gør.

Det kan være, at du gerne vil:

  • Have højere selvværd
  • Finde retning i forhold til job eller studie
  • Styrke relationen til dine venner og veninder
  • Lære at håndtere konflikter og sætte grænser på en måde, hvor du har god samvittighed bagefter
  • Lære at håndtere dine følelser – temperament, ked-af-det-hed, skyld, nervøsitet
  • Blive bedre venner med din indre kritiker
  • Nævn selv den næste

Alt det vil jeg gerne støtte dig i.

Mine sessioner varer 60 minutter, og jeg ser gerne, at du laver en lille øvelse mellem sessionerne, der tager 5-10 minutter, da jeg ved, at øvelse gør mester, og at du vil få mere ud af sessionerne og min støtte, hvis du også støtter dig selv og øver dig lidt.