Kurser og workshops

Kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops til virksomheder og privatpersoner. 
Har I en personaledag, hvor I ønsker et faglig indslag, eller står I med en konkret udfordring på arbejdspladsen og har brug for en ekstern aktør til at give nye perspektiver og indsigter? Så kontakt os for et tilbud.
Nedenfor kan I se eksempler på workshops. 

 

Eksempler på workshops til virksomheder:

 

Vi lægger løbende kurser op. 

Om Simone som facilitator

Min baggrund

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns universitet i 2019 og er autoriseret af psykolognævnet i 2021. Det betyder at jeg har haft en masse konfrontationstimer og en masse supervision i mine to første år som psykolog.

Ansættelser

Jeg har i mine ansættelse lavet par-, familie-, gruppe- og individuel terapi, som både har været langtidsterapi og korttidsterapi. 
Herudover har jeg ageret konsulent for ledelse, givet supervision, lavet organisationsudvikling og har særligt været en del af meget tværfagligt arbejde med hhv. pædagoger, læger, fysioterapeuter og jobcoaches. 

Udover mine ansættelser har jeg udarbejdet og afholdt to kurser i DISPUK omkring narrativ teori og metode for psykologistuderende og nyuddannede psykologer, sammen med en kollega. Her var jeg også i praktik. 

I kan læse mere om min metodiske tilgang under fanen “Er terapi og coaching for mig?”

Det siger mine klienter om mig

Det, som har været særligt gennemgående på tværs af klienters feedback, er, at jeg ikke “bare” virker som en psykolog, men at det føles som om, at jeg er tilstede som hele mig sammen med dem.
Herudover siger mange, at de har følt sig set, forstået og lyttet til, og flere fremhæver hurtigt at føle sig trygge sammen med mig til at åbne op omkring svære ting, så de kan møde sig selv.
Desuden har mange sagt, at jeg virker naturlig, nysgerrig og ikke-dømmende, og det føles som om jeg giver meget af mig selv. 

Ovenstående kan virke banalt og selvfølgeligt som psykolog, men det er bestemt ikke min erfaring, at det er en selvfølge i terapisamtaler.

Jeg tror selv, at det at være tilstede som “den jeg er”, hjælper mig til at bruge mindre energi og ikke brænde ud, samtidig med at det skaber større forbundethed til mine klienter. 

People growing plants